top of page
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Juontopalvelut

Etsitkö tapahtumaasi ammattitaitoista juontajaa?

Sanna Laitinen hallitsee tilanteen kuin tilanteen – olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, seminaari tai gaala.

 

Varmista, että tapahtumastasi tulee ikimuistoinen ja vaikuttava kokemus kaikille osallistujille.

 

Ota yhteyttä ja varaa 2024 vuoden tapahtumajuonnot nyt!

Kokemuksellinen ja ammattitaitoinen juontaja luo yritystapahtumille ainutlaatuisen ilmapiirin, joka jää mieleen pitkään.

Yritystapahtumat

Seminaarin juontaja luo osallistujille inspiroivan ympäristön, joka tukee oppimista ja verkostoitumista.

Seminaarit

Hyvä juontaja yhdistää tilaisuuden teeman ja yleisön, tehden jokaisesta gaalasta ainutlaatuisen ja juhlavan tapahtuman.

Gaalat

Valits tapahtumaasi ammattitaitoinen ja viihdyttävä juontaja, joka nostaa messukokemuksen uudelle tasolle.

Messut

Gaalojen, lanseeraustilaisuuksien ja hyväntekeväisyystapahtumien juontajana toimiminen vaatii erityistä ammattitaitoa. Gaalat edellyttävät juontajaltaan kykyä yhdistää ammattimainen esiintyminen, tilaisuuden teeman ymmärtäminen sekä yleisön sitouttaminen ainutlaatuiseen kokemukseen.

Sanna Laitinen on kokenut juontaja, joka ymmärtää tapahtumien ainutlaatuisuuden ja osaa sovittaa juontotyylinsä vaativaankin tilanteeseen.

 

Hänen ammattitaitonsa, persoonansa ja perusteellinen valmistautumisensa tekevät hänestä ihanteellisen valinnan gaalojen, lanseeraustilaisuuksien ja hyväntekeväisyystapahtumien juontajaksi. Sannan kanssa voit luottaa siihen, että tapahtumasi tavoittaa ja koskettaa yleisöä syvällisesti, jättäen pitkäaikaisen vaikutuksen.

Gaalat

Gaalajuontaja Sanna Laitinen

Älä jätä huippujuontajaa odottamaan – varaa Sanna tapahtumaasi ja anna yleisöllesi unohtumaton kokemus!

Luomassa unohtumattomia tapahtumakokemuksia

Sanna Laitinen - Suomen tuleva huippujuontaja

Messut ovat täynnä energiaa ja monipuolisia vaikutelmia, ja Sanna Laitinen on juontajana täydellinen valinta tuomaan niihin lisää dynamiikkaa. Hänen ammattitaitoinen lähestymistapansa ja viihdyttävä esiintymistapansa tekevät messuista elämyksellisen kokemuksen.

 

Sanna on mestari pitämään yleisön kiinnostuksen yllä, esittelemään näytteilleasettajat vakuuttavasti ja varmistamaan, että messut etenevät sujuvasti. Valitsemalla Sanna Laitisen messujen juontajaksi takaatte tapahtumallenne ammattitaitoisen ja viihdyttävän juontajan, joka nostaa messukokemuksen uudelle tasolle.

Messut

Messujuontaja

© 2023 Sanna Laitinen. 

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Juontaja yritystapahtumiin ja seminaareihin

Yritystapahtumien juontaja on enemmän kuin vain ääni lavalla – hän on sillanrakentaja yleisön ja tapahtuman välillä.

 

Sanna kykenee luomaan välittömän yhteyden yleisöön, olipa kyseessä sitten suuri konferenssi, yrityksen sisäinen tilaisuus tai asiakastilaisuus. Hänen mukavuutensa ja jämäkkyytensä yhdistettynä erinomaiseen viestintätaitoon luo positiivisen ja energisen ilmapiirin.

Sanna Laitinen ei ainoastaan ohjaa tapahtumaa, vaan hän myös perustelee selkeästi ja innostavasti esitetyt asiat. Tämä lisää tapahtuman merkityksellisyyttä ja auttaa yleisöä ymmärtämään paremmin käsiteltäviä teemoja. Hänen kykynsä ottaa vastuuta ja samalla olla ymmärtäväinen tekevät hänestä luotettavan ja arvostetun juontajan.

Yritystapahtumat

bottom of page