top of page

Esittelyssä tapahtumajuontaja Sanna Laitinen
Kuka on Sanna Laitinen?

Sanna Laitinen, Laitisen Sanna, Sanna tässä moi, Laitinen morjensta!


Olen juontaja - esiintyjä - yksinyrittäjä - (kauppakeskus-)tapahtumamarkkinoinnin taitaja - entinen tapahtumahenkilöstöfirman perustaja-omistaja - äiti, puoliso ja Sanna Vaan.

Monessa liemessä ja asemassa tapahtuma-alalla keitetty toimija.


Itse asiassa meitä on kaksi. Siskoni Essin kanssa meidät tunnetaan ”niinä tapahtuma-alan juontavina siskoksina”, mutta Essistä löydät somesta varsin vähän tietoa. Some on enemmän meikäläisen heiniä. Nuorin siskomme Aino on juuri breikkaamassa alalle - katsotaan, mitä kaikkea hänestä kuoriutuu!


Halusin aina olla yrittäjä ja bisnesnainen. Se minusta tulikin, ja se olen.

Vaikka olenkin sitä mieltä, että lahjakkuus ei missään nimessä ole synnynnäistä, niin esiintymisessä olen aina ollut lahjakas. Opin kuitenkin tietoisesti kehittämään esiintymistaitojani vasta vähän ennen kolmekymppisiäni. Kuinka tärkeitä ovatkaan kommunikointi-, vuorovaikutus ja valmennustaidot juontamisessa!


Millainen juontaja olen?


Olen toiminut kymmenen vuotta tapahtumatuotannoissa sekä tuottajan että aputuottajan roolissa erilaisissa tilaisuuksissa messuista, ja juhlista kauppakeskustapahtumiin. Olen toiminut kauppakeskusjohtajan alaisuudessa kauppakeskusmarkkinoinnin kentässä. Olen tilannut juontajan, laatinut käsikirjoituksen, aikataulutuksen ja juontorungon. Ymmärrän, mitä juontajalta vaaditaan. Tiedän, millainen on hyvä juontaja - vakuuttava, karismaattinen, monipuolinen, sanavalmis, ja ennen kaikkea oma persoonansa. Luotettava, ajoissa, sosiaalisen pelisilmän omaava, ja ehdottomasti tutustunut erittäin hyvin tilaisuuteen - niin hyvin, että on tapahtumassa kuin kotonaan!


Sellainen juontaja pyrin olemaan kaikissa tapahtumissa - mukana jo suunnittelussa, mukana vielä jälkimarkkinoinnissa.


En missään nimessä ole juontajana, esiintyjänä tai tuottajana valmis tai täydellinen. Kaikilla on kehitettävää - on maneereita, on juontotyylejä, on viestintätyylejä analysoitavana ja kehitettävänä. Mutta tiedätkö mitä - joistakin maneereistani pidänkin kynsin ja hampain kiinni. Ne tekevät minusta minut, sen sporttisen sanavalmiin juontajan, joka tilataan mukaan tapahtumaan aina uudestaan ja uudestaan.


Koska nähdään?


Sannasi, se hemmetin hyvä juontaja


bottom of page