Sanna Laitinen Sporttisen sanavalmis juontaja.

Sanna Laitinen on monipuolinen, positiivinen ja sporttisen sanavalmis esiintyjä, jolla on vankka juonto- ja videotuotantotausta. Juontamassa Sannan voit nähdä muun muassa kauppakeskustapahtumissa, yritysjuhlissa ja messuilla. Somessa Sanna on tuttu etenkin sporttisissa piireissä: yli puoli miljoonaa katsojaa on saanut uutta puhtia treeneihin Sannan treeni- ja motivaatiovideoista Suomen motivoivimmalla TIKIS-Youtube-kanavalla.

 

Laitisen intohimon kohteina ovat kommunikointi-, valmennus-, esiintymis- ja äänenkäyttötaitojen hiominen, ja nämä elementit näkyvätkin juontajan päivittäisissä harrastuksissa. Vapaa-ajalla opiskelluista NLP-tekniikoista sekä muista esiintymis- ja musiikkitaidoista onkin Laitiselle kertynyt jo useita diplomeja ja näyttötutkintoja.

Sannan piiloon jäänyt kyky on klassinen pianonsoittotaito - Laitisen tulkitsemaan repertuaariin kuuluu jopa kaksi tuntia klassisen musiikin etenkin romanttisen ja impressionistisen aikakauden vaativia teoksia muun muassa Griegiltä, Debussylta sekä Sibeliukselta. Laitinen on opiskellut ja suorittanut kaikki neljä klassisen pianonsoiton tutkintonsa, viimeisimpänä ammattitason D-tutkinnon, Tampereen ja Aix en Provencen konservatorioissa.

Tapahtumassa

Tapahtumassa Sanna Laitinen antaa aina kaikkensa. Tärkeintä Laitiselle on ennakkovalmistautuminen; mistä tapahtumassa on kyse, mitkä ovat tapahtuman tavoitteet, pääkielet ja pukeutumiskoodi? Käsikirjoituksen laatimiseen Sanna osallistuu yhdessä tapahtuman tuottajan kanssa.

Kun tapahtuma alkaa, Sanna hoitaa sovitun käsikirjoituksen mukaisesti juontorungon, tunnelman luonnin ja samalla pitää huolen aikataulutuksesta. Täsmällisenä juontajana Sanna pitää huolen sekä seminaariohjelman aikataulussa pysymisestä, että kaupallisten juontojen houkuttelevuudesta ja tasapuolisuudesta.

Sanna on juontaja, jonka sporttisen lämmin persoona näkyy juonnoissa. Työ hoidetaan aina ammattitaidolla, pienellä pilkkeellä silmäkulmassa.